Herendi Gábor fogorvosból lett az ország lesikeresebb rendezője, Ullmann Móni különös "viszonya" Benedek Miklóssal

Herendi Gábor a rendszerváltozás óta eltelt időszak legsikeresebb rendezője. A TOP 10 legnézettebb mozis alkotás között négy filmje, a Valami Amerika első két része, a Magyar Vándor, valamint a tavalyi esztendő legkedveltebb filmje, a több, mint fél millió nézőt vonzó Kincsem is szerepel. Nem vitás, hogy ide tart a február közepén a mozikba kerülő Valami Amerika 3. is. A rendező Kalmár Tibornak elárulta, milyen előnyökkel járt az, hogy a pályáját még fogorvosként kezdte, és aztán nyergelt csak át előbb a reklám-, majd a filmes szakmába. A vasárnapi adásból kiderül az is, hogy hálás-e ennyi sztárral együtt forgatni, és mennyire lett egyszerre hollywoodi akció-, francia vígjátékelemeket is hordozó, de mégis nagyon is a miénk a Valami Amerika 3.

 

Ullmann Mónika gyereksztárból lett az ország ünnepelt színésznője. A február 11-ei Sláger Témából kiderül, vajon mennyire kedveli, hogy a napjainkig sokan a Moncsicsi előadójával azonosítják őt. A remek hangulatú beszélgetésben szó esik majd arról, miért is „csókolgatja” estéről-estére Benedek Miklós nyakát, de megtudhatjuk azt is, hogy az elmúlt évtized „filmcsendje” tudatos választás volt-e a gyönyörű színésznőtől, és hogy mikor láthatjuk végre viszont egy újabb filmes- vagy épp sorozatfőszerepben. Kalmár Tiborral a színházi világot is „körbejárják”, megismertetve a hallgatókat Ullmann Mónika legnevesebb szerepeivel, amelyek közül is kiemelkedik a legújabb bemutató, a Hatszín Teátrumban látható Heisenberg című Orlai Produkció.

 

2018. február 11-én 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Herendi Gábor filmrendezővel, Ullmann Mónika színésznővel és táncművésszel, a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!